Du kan nu modtage healing via fjernhealing

Reiki Healing

med

Chanell Lianne Larsen

Spirituel healing for krop, sind og ånd

Healing by heart

Fjernhealing:

Du kan nu modtage healing via fjernhealing.

I disse tider vil stadig flere gerne passe på sig selv og andre og derfor er fjernhealing et rigtig godt alternativ til den traditionelle Reiki healing.
Med fjernhealing behøver du netop ikke være fysisk tilstede hos mig men alt foregår ”på tværs af tid og rum” og har en ligeså healende effekt som en almindelig Reiki behandling. Healing har nemlig ikke noget med afstand at gøre og er altså ligeså effektiv.

Ved fjernhealing overføres “Universel Energi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Reiki healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere energi og styrke til tanker , handling samt større modstandskraft mod sygdomme. Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.

Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki fjernhealing bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

At modtage en Reiki fjernhealing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind. Nogle falder sågar i søvn under healingen og det er også helt okay.:-)) Det virker alligevel. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.

Det foregår på den måde at der aftales et bestemt tidspunkt modtageren samt behandleren imellem.(dig og mig imellem)
Du, modtageren, skal enten sætte eller lægge dig godt tilrette i det tidsrum fjernhealingen varer (15 min). Og sørge for der er ro omkring dig. Åbne op til energien og det gør du fx ved at have åbne hænder og med en modtagelig indstilling ( og husk uanset om du er lidt skeptisk eller ej så virker healingen :-)).

Drik godt med vand før og især efter behandlingen og husk også at hvile godt. En fjernhealing fortsætter med at virke de efterfølgende 14 dage og udrenser samt løsner op for dine blokeringer.
En behandling du kan anvende til dig selv eller andre, hvorend du måtte befinde dig. Yderst behageligt og dybt afspændende.

Healing er en renselse af krop, sind og ånd

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig :-))