Min Kurv

Healing Retreat Spanien

Original price was: kr. 15.499,00.Current price is: kr. 9.999,00.

Reiki Healing Retreat på det spirituelle bjerg Montserrat i Spanien.

Kom med på en 7 dages intensivt healings Retreat og lær eller fordyb dig i Reiki healingens lære.

Vi tager af sted næste gang d 5-11 November 2024

Du vil kunne ta dit næste skridt med Reiki healing så, hvor du end er på din vej, vil du kunne uddanne dig videre herfra.

Læs mere om Retreatet under billedet.

 

EARLY BIRD – BESTIL FØR 15.1 2024 til Pris; 8.999,- KR.

Din spirituelle rejse fortsætter her og med et boost af healing fra de andre kursister er du sikker på at få healing hver eneste dag samt øve dine kundskaber.

I vil blive delt op i hold så der bliver et Reiki 1, Reiki 2 samt et Reiki Master hold

Sammen tager vi på ture på de berømte pilgrimsveje op ad bjerget

Disse bjerge og kalkstensklipper som for millioner af år siden lå under vand og gennem tiderne er blevet slebet af vejr og vind for nu at fremstå som de helt fantastiske og afrundede klippesøjler som vi ser i dag.

Montserrat bjerget med de dramatiske klippe formationer,  ligger ca. 40 km fra Barcelona.

Det hellige bjerg Montserrat , der er Cataloniens vigtigste helligdom og en af de vigtigste pilgrims mål Spanien. Det forstår man når man er der og oplever det på egen krop og sjæl. En åndelig fordybelse.

Vi bor på det fantastiske og spirituelle Hotel der som det eneste ligger lige op ad det gamle kloster og som vi vil besøge hver dag og hvor den sorte madonna er og som tusindvis kommer og beder til.

Det smukke Montserrat  kloster med basilika, grundlagt i 1025 er bygget på bjergsiden og direkte under de fantastiske og smukke klippesøjler som hæver sig op over os. En fantastisk følelse at stå der og bare observere dette syn. Det har været et tilløbsstykke for pilgrimsrejsende og talrige munke der også i dag har hjemme på klostreret. Munkene , 60 i alt, har deres egen indgang gennem en smuk søjlegang til cellerne.

Spaniens mest berømte drengekor er også at finde her og de kan høres synge hver dag kl 13:00. Det er så hårende rejser sig når de begynder at synge …aldrig har jeg hørt noget så smukt og guddommeligt. Glæd jer.

I den indre gård foran Basilikaens facade er udsmykket med Jesus og de 12 disciple.

Inde i basilikaen er netop der mange stiller sig i kø for at komme helt tæt på Cataloniens skytshelgen- Den Sorte Madonna.

Vi vil opleve det helt fantastiske drengekor som I sent vil glemme …så utrolig smukt …

I får jeres egen lejlighed med køkken og bad ( eller dobbelt hvis I vælger at bo sammen 2 i en lejlighed)så er prisen lidt billigere. Der er mulighed for at lave mad selv hvis man ønsker det og ellers kan man tilkøbe morgenmad, halv og helpension.

Montserrat museet er også et besøg værd med en stor samling af catalansk kunst. Her bl.a. også malerier af Monet, Degas samt Dali og Picasso

Vi kommer til at vandre på de markerede stier hvor I vil opleve en fred og med den smukkeste udsigt. Man kan gå Via Crusic med statuer af Kristus bærende på korset eller på vejen op til den hellige hule Santa Cova, hvor der er bygget et kloster og hvor Den Sorte Madonna  oprindelig blev gemt under de mauriske invasioner og senere opdaget af hyrder i 880 eller til San Jeronimus- toppen af Montserrat.

Så velkommen på denne spirituelle rejse for krop og sjæl.

* ALLE KAN DELTAGE * Dog max 12 pladser

* NÆSTE REJSE: 19-25 Marts 2024 

* PRIS : Pris kr. 9.999 KR.(inkl. Reiki 1,2 eller Master udd.)

** Har du brug for udelukkende at fordybe dig og få en afstressende og livs transformerende rejse samt opnå en healing

    af krop og sjæl uden Reiki kurset er det også en mulighed. Da vil din pris være 8.199,-( Early bird:7.379,-) incl. logering 

    samt bus til/ fra lufthavn samt ture , healing mm


Du sparer op til kr. 5.500,- kr. På Retreatets normalpris (15.499,-)
(Minus fly –  tur/retur  fra  Cph samt forplejning- vi handler ind i Carrefur supermarked)

Info fly: (VY1871)19 Marts. Cph 11:20 -Barcelona ankomst 14:15 / retur (VY1872)25 Marts 16:40-ankomst Cph 19:45 (eller du finder blot et fly der ca. passer med de tider)

EARLY BIRD – BESTIL FØR 15.1 2024 til Pris; 8.999,- KR.

Depositum: 2.500,- indbetales ved tilmelding ( og pladsen er din og restbeløb 2 uge før)

Kontakt mig på : mail@healingbychanell.dk el på 40 56 30 09 for spørgsmål samt tilmelding.

www.healingbychanell.dk

Har du brug for udelukkende at fordybe dig og få en afstressende og livs transformerende rejse samt opnå en healing af krop og sjæl uden Reiki kurset er det også en mulighed. Da vil din pris være 8.199,- incl. logering samt bus til/ fra lufthavn samt ture , healing mm

Det fulde program kommer senere.

Så endelig meld tilbage hvis du har interesse i at komme med på denne smukke, afstressende og livs transformerende rejse.

Min spanske mand og jeg vil ta os rigtig godt af jer og vise jer vejen.

Kærligst

Chock og Chanell