Reiki Fjernhealing

Du kan nu modtage healing via fjernhealing
Reiki Healing
med
Chanell Lianne Larsen
Spirituel healing for krop, sind og ånd
Healing by heart

Bliv klogere på Reiki Fjernhealing

Du kan også modtage healing via fjernhealing.

Fjernhealing et rigtig godt alternativ til den traditionelle Reiki healing.
Med fjernhealing behøver du netop ikke være fysisk tilstede hos mig men alt foregår ”på tværs af tid og rum” og har en ligeså healende effekt som en almindelig Reiki behandling. Healing har nemlig ikke noget med afstand at gøre og er altså ligeså effektiv.

Ved fjernhealing overføres “Universel Energi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Reiki healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere energi og styrke til tanker , handling samt større modstandskraft mod sygdomme. Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.

Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki fjernhealing bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

Reiki fjernhealing

Hvad er reiki fjernhealing?

Fjernhealing er en form for alternativ behandling/ session, hvor healeren sender healende energi, Universel livsenergi, til en person, uanset hvor vedkommende befinder sig fysisk. Denne praksis er muligt da energi og intention kan overføres gennem rum og tid, og derved fremme helbredelse, balance og velvære for den person som modtager en fjernhealing. Fjernhealing har, ligesom Reiki healing generelt, vundet stor popularitet, og er de sidste par år blevet mere og mere velkendt og accepteret som en metode til at lindre fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer uden nødvendigvis at være til stede fysisk.

Fordele ved fjernhealing

Fleksibilitet og bekvæmmelighed: Fjernhealing giver klienten mulighed for at deltage i sessionen uden at skulle være på samme sted som behandleren. Dette er især fordelagtig for dem, der ikke kan deltage personligt på grund af afstand, sygdom eller en fortravlet hverdag, hvor det kan være svært at afsætte den nødvendige tid.

 Stressfri miljø: Modtagerne af fjernhealing kan forblive i deres eget komfortable miljø, hvilket kan reducere stress samt øge evnen til at slappe af under sessionen. Det kan især være fordelagtig hos de personer der lider af angst og har det svært ved at være sammen med andre mennesker. Så kan det netop være der man starter indtil personen ved hjælp af fjernhealing, får det bedre.

 Tidsbesparelse: Klienten sparer tid på rejse og logistik samt en besparelse rent økonomisk ved ikke at have en rejseudgift og tilmed er fjernhealing langt billigere end en fysisk healing. En typisk fjernhealing er på 15 min, som svarer til en fysisk healing på 60 min så også her sparer man tid.

 Øget intensitet: En fjernhealing varer som sagt kun 15 min da det er en meget kraftfuld og intens behandling.

 Pengebesparelse: Da en fjernhealing kun varer 15 min og ikke er så bekostelig, så har flere mulighed for at blive fjernhealet kontinuerligt med f.eks. 14 dages mellemrum eller en mdr. afhængig af, hvad man har behov for. Da en fjernhealing netop også er forebyggende og energigivende er det en stor fordel for alle at blive fjernhealet.

Forskellen mellem Fjernhealing og Fysisk Healing

Fjernhealing og fysisk Reiki healing deler det grundlæggende formål om at skabe og genoprette balance i krop og sjæl, opløse blokeringer i kroppen samt øge kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Med få ord at fremme helbredelse. Fysisk healing involverer ofte berøring, dog ikke på intime steder, mens fjernhealing udføres uden direkte kontakt. Ved fjernhealing bruges blandt andet energi og intention til at påvirke klientens energifelt på afstand.

Sammenligning af fordele og ulemper

Fjernhealing:

Fordele: Fleksibilitet, bekvæmmelighed, reduceret stress, tidsbesparelse, intensivitet, pengebesparelse

Ulemper: Nogle kan være skeptiske overfor energihealing uden fysisk tilstedeværelse, ingen beroligende fysiske kontakt, ingen fysisk dialog

Fysisk Healing:

Fordele: Direkte fysisk kontakt, umiddelbar feedback, følelsesmæssig tilstedeværelse.

 Ulemper: Begrænset afstand, rejseomkostninger, tidsforbrug, dyrere end fjernhealing.

Udbytte og værdi

Effektiviteten af fjernhealing og fysisk healing er lige stor om man vælger det ene fremfor det andet. Dog syntes de fleste klienter, at det er rarest at komme hos behandleren da de også får trygheden i at kunne mærke behandlerens hænder.

Landsdækkende Reiki Healing som fjernhealing

Uanset hvor i landet du er bosat eller i verden for den sags skyld, kan du drage fordel af fjernhealingens transformative kraft. Uden at skulle rejse eller ændre din daglige rutine kan du modtage Reiki healingens energi, der sigter mod at genoprette balance i krop og sjæl. Fjernhealing tilbyder en bro mellem fysisk afstand og følelsesmæssig nærhed, hvilket gør det muligt for dig at begynde din helbredelsesrejse med lethed.

Lad Fjernhealingens usynlige energistrøm forbinde dig med en dybere følelse af velvære, uanset hvor du er.

Udforsk muligheden for at opleve healings kraft på afstand og opdag, hvordan denne transformative praksis kan bidrage til din helbredelse og velbefindende og derved mere livsglæde.

Book tid direkte online

At modtage en Reiki fjernhealing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind. Nogle falder sågar i søvn under healingen og det er også helt okay.:-)) Det virker alligevel. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.

Det foregår på den måde at der aftales et bestemt tidspunkt modtageren samt behandleren imellem.(dig og mig imellem)
Du, modtageren, skal enten sætte eller lægge dig godt tilrette i det tidsrum fjernhealingen varer (15 min). Og sørge for der er ro omkring dig. Åbne op til energien og det gør du fx ved at have åbne hænder og med en modtagelig indstilling ( og husk uanset om du er lidt skeptisk eller ej så virker healingen :-)).

Drik godt med vand før og især efter behandlingen og husk også at hvile godt. En fjernhealing fortsætter med at virke de efterfølgende 14 dage og udrenser samt løsner op for dine blokeringer.
En behandling du kan anvende til dig selv eller andre, hvor end du måtte befinde dig. Yderst behageligt og dybt afspændende.

Healing er en renselse af krop, sind og ånd

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig :-))