Om Healing by chanell

Om Healing by chanell

Jeg hjælper dig i balance

Jeg hjælper dig i balance

Jeg er Chanell Lianne Larsen, og mit møde med stress blev
starten på en årelang uddannelse med fokus på Reiki Healing og meditation. Det er det afsæt, der i dag ligger til grund for mit firma Healing By Chanell, hvor det at hjælpe andre mennesker er blevet en stor del af mit liv. Jeg vil gerne hjælpe dig videre på din livsrejse og med disse fantastiske redskaber, som meditation og Reiki Healing kan give dig. Om du blot ønsker mere energi, eller overskud i din hverdag, lider af fysiske, eller psykiske mén som fx stress, så er der hjælp at hente. Hjælp til selvhjælp og ikke mindst en uddannelse til at hjælpe andre på din vej. Reiki Healing og meditation har skabt et solidt fundament for mig. Og dette stemmer så fint overens med min egen buddhistiske Nichiren Daishonin tro, eller rettere livsstil. Min interesse for meditation, healing og clairvoyance har udviklet sig over mange år og hvor i dag, det at hjælpe andre til at skabe et mere kærligt og afbalanceret liv, er blevet en vigtig del af mit liv. –


 ”Her føler jeg mig hjemme, her ønsker jeg at
være til stede”. – Chanell.

landskab-s4 banner
Reiki Healer - Healing By Chanell

Lær at leve i nuet, med indre ro og fornyet livsglæde

Lige siden jeg blev introduceret til meditation i 2010 og siden jeg blev indviet i Reiki healing har jeg følt en dyb ydmyghed for, hvad meditation og denne unikke form for healing kan. Der skønnes i dag at være ca. 1 million Reiki Mestre fordelt over hele verden. Disse mennesker dedikerer deres liv og velbefindende til at fastholde denne universelle livsenergi til hele verden. Reiki Mestre er til for at assistere harmonien i universet, og til at bringe energi til krop og sjæl som skaber en øget livsbalance. Med næsten 7,8 milliarder mennesker på vores smukke klode, er der altid et behov for flere Reiki Mestre til at skabe en større balance for menneskeheden og universet, så alle der ønsker at modtage Reiki, eller til de som ønsker at begynde sin egen undervisning og udviklingsrejse kan modtage dette. Jeg har et ønske om at nå ud til så mange mennesker som muligt med denne skønne og kærlige energiform der gør en stor forskel for rigtig mange menneske.

 ”Vi har aldrig før haft et større behov for at skabe en balance på vores klode – sammen skaber vi mere balance”. – Chanell.

som muligt får kendskab til denne blide og vidunderlige healing.

Mission: At hjælpe dig – på din vej – til et lykkeligere liv.
Vision: At læren spredes som ringe i vandet, deraf så mange mennesker

Mission: at hjælpe dig – på din vej – til et lykkeligere liv.
Vision: at læren spredes som ringe i vandet, deraf så mange mennesker som muligt får kendskab til denne blide og vinunderlige healing.