Anmeldelser

Dit online kursus er nemt at forstå, dejligt inspirerende og perfekt at tage derhjemme når der ro og tid til det Helt fantastisk materiale du har lavet... stor tak til dig.
Lisbeth
Kære Chanell Jeg vil bare lige fortælle dig ,at jeg er så glad for jeg har gennemført dit online forløb i Reiki 1 Online .Hold da op hvor har det givet mig meget mere glæde , ro og energi i hverdag efter jeg er begyndt at selvheale . Det kan jeg slet ikke undvære mere. Min søvn er også blevet fantastisk. Jeg har ellers i flere år haft søvnproblemer Der skal fra mig til dig lyde et kæmpe TAK
Mai
Kære Chanell Tusind tak fordi du gav mig muligheden for at lære Reiki healing 1. Jeg skal til video nummer 10 chakra læring. Din stemme i videoerne og forklaring er jeg vild med, jeg får allerede så meget ud af det Og glæder mig til at fordybe mig i de næste videoer og lære mere
Anita
Jeg har fulgt 2 healingkurser hos Chanell; Reiki 1 og Reiki 2. Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger. Chanell er et utroligt dygtigt, vidende, klogt og kærligt menneske. hun guider, opmuntrer og følger vore (sine elevers) fremskridt hele vejen. Altid parat til at give gode råd, at glædes over de oplevelser vi har med healing og hjælper os med at samle erfaring. Chanell har givet mit liv et enormt løft og en tro på mig selv - langt udover hvad jeg forventede. Jeg ønsker at andre skal opleve den samme udvikling som jeg har fået - det er stort 🙂
Gitte
Chanell har en skøn energi, og det kan mærkes, når hun healer og indvier i reiki healing. En meget fin og helende energi.
Josefine Hentze
Kan på det varmeste anbefale dette kursus Chanells ro, positive energi og nærvær skaber et fantastisk rum for at lære hvad healing kan gøre både for dig selv og ikke mindst hvordan du kan hjælpe andre omkring dig. Den indre ro jeg mærker når jeg healer mig selv er fantastisk - elsker at have fået et redskab til at gøre noget godt og kærligt for mig selv (og så er det bare skønt også at kunne hjælpe andre, der har brug for at mærke den healende energi)
Anette Hansen
Jeg vil lige dele min oplevelse af Healing by Chanell, med Jer (:-)) Jeg har for nylig afsluttet Reiki-3 (master)-kurset og vil bare sige at det varmt kan anbefales! Jeg havde ALDRIG nogensinde forestillet mig at få de kræfter og indsigter i vores fysiske, psykiske og åndelige verden, som efter Chanell har indviet mig heri! Pludselig går hele vores eksistentielle mening op for en. De kræfter og teknikker man bliver udstyret med, overgår ens vildeste fantasi. Chanell har virkelig evnen og kraften, til at få budskabet manifesteret i ens sjæl. Hendes utrolige søde og indlevende måde at formidle det faktum, at vores mening med livet ikke "kun" er vores fysiske tilstedeværelse, er noget helt specielt! De redskaber, man får i værktøjskassen med Reiki 3, overgår enhver fantasi. Alene det, at man FYSISK kan mærke tilstedeværelsen af de hjælpere som bliver kaldt ned, er en meget stærk oplevelse! Så til alle dem, der læser dette: Jeg ved godt at det koster lidt penge og en masse energi, men gør Jer selv den tjeneste at tage Reiki 3. Det er "lære for livet" og en indsigt i den spirituelle verden, som I ikke kunne have drømt om. Og til Chanell: Verden og universet ville have været meget fattigere uden DIG! Så tusind, tusind tak!
Torben, Grevinge
Chanell Lianne Larsen er en utrolig dygtig underviser, meget nærværende og kærlig. Hun står i sit lys og har autentisk kraft.
Nina Kaiser Hartvigsen
Jeg deltog online live i Chanells reiki 2 kursus sammen med deltager, der var fysisk til stede. Og det fungerede bare SÅ godt. Energien var høj, og jeg kunne mærke, når jeg blev indviet og når vi fjernhealede på hinanden. På et tidspunkt fjernhealede vi alle på én person der ikke var i rummet, og energien blev virkelig stærk. Chanell har en dejlig personlighed, og jeg elsker hendes intuitive tilgang til reiki. Og så føltes det bare så rart og helende, når hun indviede. Selv igennem en skærm. Kan varmt anbefale Chanell.
Josefine Hentze
Jeg kan klart anbefale healing ved Chanell. En fantastisk kvinde, som lynhurtigt får en til at føle sig tryg. Jeg kunne mærke, at jeg fik fornyet energi og overskud efter healingen - virkelig powerful. En kæmpe anbefaling herfra, og det er ikke sidste gang jeg kommer hos Chanell
Julie Jørgensen