Krystallernes betydning

Igennem årtusinder har krystaller været brugt til  healing og balance. De virker gennem resonans og vibrationer. Gennem vibrationer i det biomagnetiske felt der omgiver og gennemtrænger den fysiske krop, bliver forbindelsespunkterne til chakraerne aktiveret. Dette fører chakraerne tilbage i balance og mange tilstande af fysiske og psykiske men kan blive lindret.

I dagens “newage” kultur er krystalhelbredelse blevet mere anderkendt og er efterhånden blevet et værdifuldt værktøj, der bruges i hverdagen.

Krystaller healer holistisk. Det vil sige at de arbejder på de fysiske, følelsesmæssige og åndelige planer af tilværelsen. De genopretter fintmærkende energier, opløser dårlige tilstande og kommer til årsagens rod.

Krystaller kan bruges daglig for at fremme sundhed og udvikling samt bidrage til skabelsen af gode energier eller egenskaber , du føler du mangler eller ønsker mere af i dit liv. Her kan du også bruge smykker med de krystaller der har de egenskaber du ønsker.

Da alt er energi, består også krystaller af energi. Krystallernes energi er ikke kun utrolig afbalanceret og stærke  men de vibrerer også helt uden modstand. Derved kan krystaller hjælpe os med at vibrere på bølgelængde af sundhed, fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt.

Læs mere om de 8 mest populære krystaller her.