Nu kan du modtage online kurser hjemme hos dig selv

Reiki Healing

Med

Chanell Lianne Larsen

Spirituel healing for krop, sind og ånd

Healing by heart

Reiki 1- Online Kursus

Det glæder mig, at jeg også kan tilbyde Reiki  Kurserne online.

Du får tilsendt modulerne -19 i alt-som videoer du kan tilgå, hvor og hvornår det passer dig. Det gør, at du kan tage Reiki 1 i ro og mag hjemme hos dig selv og endda selv bestemme farten.

Hvis du ønsker at starte en praksis, hvor du tilbyder Reiki Healing sessioner, anbefaler jeg at du tager Reiki 2 efter et par måneder.

Reiki 1-online er et kursus bestående af 19 moduler samt 1 time  1:1 hvor jeg ”Fjernindvier” dig i ”kraftsymbolet” inkl. spørgsmål (vi aftaler hvilken dag/ tid der passer dig bedst)

På Reiki I –online får du :

 Kursus materiale-videoer-19 moduler som sendes på mail i filer og efter fjern indvielsen har fundet sted sendes med post dit Diplom samt mappe med kursus materialet.                    

Reiki healings historie

Indvielse til Reiki energien som gør,at du åbner dig op for den universelle livsenergi og derigennem bruger den universelle kraft og ikke din egen til at heale –indvielse på        zoom som fjernindvielse.

Meditation

Du får det første symbol “ kraftsymbolet” som er meget kraftfuldt

Du lærer de forskellige teknikker som Dr. Mikao  Usui brugte

Selvhealing

Healing af andre(overfører universel energi til modtageren og krop og sjæl bliver afbalanceret.
      Afspænder stress, styrker immunforsvaret mm

Arbejde med de 7 hoved chakraer

Diplom ( sendes med post  efter endt forløb)

Pris kun: 1500,-

Reiki 2 -Online Kursus

Reiki 2 går man dybere og får her flere symboler.

Du får tilsendt modulerne-som videoer du kan tilgå, hvor og hvornår det passer dig. Det gør, at du kan tage Reiki 2 i ro og mag hjemme hos dig selv og endda selv bestemme farten.

Reiki 2 Online -Kursus samt 1 time  1:1 hvor jeg ”Fjernindvier” dig i “mentalsymbolet” / “fjernhealingssymbolet”  inkl. spørgsmål (vi aftaler hvilken dag/ tid der passer dig bedst).Samt jeg gir dig en session i healing tilbage i tiden så vi kan løsne op for et af dine evt. traumer eller noget du føler du ikke er kommet over fra fortiden. 

På Reiki 2 modtager du det andet og tredje symbol. Det giver en enorm forøgelse af livsenergien. Arbejdet med Reiki healing bliver her mere specifikt i forhold til emotionel og mental afbalancering og harmoni.
Din healing bliver mere effektiv, så du kan begynde at behandle klienter med Reiki Healing.
Endvidere får du nu mulighed for og øvelse i, at arbejde med fjernhealing. Du lærer at sende Reiki Healing til mennesker på afstand, ja sågar din fortid og din fremtid.

Hvis du ønsker at starte en praksis, hvor du tilbyder Reiki Healing sessioner, anbefaler jeg at du tager Reiki 2.

På Reiki 2 Online-Kursus  får du :

 Kursus materiale
 Meditation
Indvielser til flere Reiki- symboler og som er nøgler der åbner døre til visse universelle livskraft og energifelter indenfor Reiki
     “mentalsymbolet” /  “fjernhealingssymbolet”
 Hvis du ikke allerede har fået “kraftsymbolet” på
       Reiki 1 som du får hos mig , får du det blot her
       på Reiki 2
Reiki 2 niveau giver dig en forbedret kraft gennem brugen af disse nye symboler og teknikker. Det er en mere subtil og højere vibration, da de yderligere åbner chakraerne og øger energi flowet. Reiki Level 2 vil give dig værktøjerne til at rydde og balancere energier fra fortiden og fremtiden. Disse kraftfulde symboler kan bruges til at give energi til din krop, fjerne tidligere livs eller dette livs traumer og magnetisere positiv energi for fremtiden.

 Øve med de forskellige “redskaber” og blive
        fortrolige med dem
 At heale frem og tilbage i tiden
 Rense huse direkte eller med fjernhealing
 Den violette flamme – nutidens stærkeste rensende
        kilde
 Diplom

Pris kun: 2999,-