Min Kurv

Buddhahead Armbånd

kr. 333,00

Udforsk dit indre univers med Labradorit og Bronzit samt Lava.

Udforsk dit indre univers med vores eksklusive armbånd med Labradorit og Bronzit samt Lava.

Labradorit: Dens egenskaber strækker sig fra at stimulere intuitionen til at tilskynde til personlig transformation. Et stenkast væk fra dagligdagens tumult, åbner Labradorit porten til intuitionens dybder. Med et strejf af transformation og et skær af inspiration, lægger den gamle traumer og angst i graven, healer sjælens sår og genopfrisker sindet med nyfunden inspiration. Den gir klarhed og overblik og derved nyt syn på verden. Fysisk, den tilbyder lindring fra en række lidelser som fordøjelsesproblemer, synsforstyrrelser, stress og træthed. God til Jordforbindelse.

Bronzit: En alsidig krystal af selvværd og kreativitet. Bronzit belyser vejen til beslutningstagningens klarhed og positivitetens kraft. Dømmekraften bliver skærpet. Med Bronzit ved din side, forstærkes dine energisignaler og skærer gennem uklarhederne i dit spirituelle syn. Den harmoniserer med vores chakraer og hjælper med at skabe balance i vores energisystem. God ved hudproblemer. Lad Bronzit være din beskytter og din kilde til helbredelse – både fysisk og psykisk. Brug Bronzit som din allierede til at frigøre dig fra begrænsende mønstre og finde klarhed i din rejse mod helbredelse og personlig vækst.

Lava: Spirituelt styrker de jordforbindelsen og fremmer stabilitet i energifelterne. Fysisk tilbyder de varme og smertelindring, mens de også hjælper med cirkulationen. Psykisk beroliger de sindet og fremmer en følelse af styrke og ro i sjælen. God mod stress.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten 8 mm og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve