Min Kurv

Krystal healingsflaske

Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 499,00.

Krystal healingsflaske

Bjergkrystal er kendt som Master healer.

Rosa Kvarts symboliserer ubetinget kærlighed.

UDSOLGT men på lager igen til Marts 2024

 

Gennem historien har krystaller vist sig at være helbredende og har hjulpet  mennesker både mentalt og fysisk samt for åndelig udvikling og beskyttelse.

Ifølge eksperter er disse særlige vandflasker med krystaller en måde at overføre den gode energi til dig og din krop på.

I dagens “newage” kultur er krystalhelbredelse blevet mere anerkendt og er efterhånden blevet et værdifuldt værktøj, der bruges i hverdagen.

Bjergkrystal

Bjergkrystal er kendt som master healer. Bjergkrystal bruges til energi, klarhed,

rensning og positivitet. Brug denne eliksir til at holde fokus og hjælpe dig med at oprette produktiv energi. Når du er i tvivl, vend dig til din bjergkrystal for at få hjælp til helbredelse i ethvert område af dit liv. Selvom denne eliksir er virkelig kraftig, kommer den virkelige kraft indefra dig. Den mest magtfulde helbredende sten er der for at minde dig om det og for at hjælpe dig med at være til stede i øjeblikket.

Rosa kvarts

Rosa kvarts er krystalmoderen blandt ædelstenene som symboliserer en uigenkaldelig, uendelig og ubetinget kærlighed. Rosa kvarts bruges til alle typer kærlighed, skønhed, tilgivelse og tilstedeværelse. Eliksiren har været kendt for at forbedre kommunikationen og har evnen til at åbne og skabe tryghed i omgivelser og miljøer.

Lad din Rose Quartz fungere som en guide til at give slip, tilgive dig selv og andre med nåde og tiltrække ægte kærlighed. Det hele starter med dig, så husk at give kærlighed og forblive åben for at modtage kærlighed.

Fyld din krystalflaske med rent vand og nyd det! Opret en bevidst hensigt til din krystal, så det kan blive et redskab til manifestation.

Skriv under kommentar hvilken type flaske du ønsker. 

Materialer

100% naturlig healing energi krystaller.

Materialet af vores flaske er High Borosilicate  glas som er det mest sunde materiale på markedet sammenlignet med andre normale glastyper.

High borosilicate glas er kendt som som laboratorie kvalitetsglas.

Det er det stærkeste kommercielle glas , med en meget høj shock temperatur resistance på op til 420 C.

Låget er af rustfrit stål,ydre 201, indre kerne som er i kontakt med vandet er 304 fødevare standard rustfrit stål.